God allmäntandvård hos Stortorgstandläkarna i Kalmar

Vill du ha en god munhälsa med friska tänder och ett fint leende? Här hos Stortorgstandläkarna i Kalmar erbjuder vi en professionell allmäntandvård. Vår personal har lång erfarenhet inom kvalitativ allmäntandvård och här kan du få en individanpassad tandvård så att du känner dig bekväm och trygg genom hela behandlingen. Vi arbetar i fina lokaler med moderna material och ny teknik. Du får helt enkelt en tandvård anpassad efter dina önskemål och efter dina kliniska förutsättningar. Med en god munhälsa kan du undvika onödig tandsmärta och därför är det viktigt att gå på regelbundna besök hos en allmäntandläkare eller en tandhygienist. Det ger dig goda förutsättningar för en god munhälsa med friska och starka tänder.

Undersökning, lagning, implantat, rotbehandling eller akuttid?

Allmäntandvård inkluderar en mängd olika undersökningar och behandlingar. Allt som inte räknas till akuttandvård, specialisttandvård och estetisk tandvård innefattas av allmän tandvård. På vår klinik erbjuder vi allt från regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård till karieslagningar med moderna kompositmaterial, protetiska arbeten med kronor och bryggor, implantatbehandlingar, rotbehandlingar och uppföljande behandlingar med profylaxbehandlingar enligt "airflow". Hos oss kan du även boka om du behöver en akutbehandling/akuttid. Akutbehandlingar erbjuder vi samma dag.

Välkommen till Storstorgstandläkarna i Kalmar!
Kontakta oss redan idag om du vill boka en tid för att få hjälp med din munhälsa. Alla studenter får 15 % rabatt.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår