Estetisk tandvård i Kalmar

Känner du dig obekväm med dina tänder, kanske har du en sned tand? Eller vill du få vitare tänder och självförtroende att le och skratta? Vi på Stortorgstandläkarna har lång erfarenhet av estetisk tandvård och hjälper dig gärna att förbättra dina tänders estetiska intryck och få ett vackert leende. Vi erbjuder flera olika behandlingar och samarbetar med tandtekniker för att du ska kunna känna dig trygg och säkert och få ett resultat som du är riktigt nöjd med. Vi är medlemmar i SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry) som samlar tandläkare och tandtekniker för ett kvalitetshöjande samarbete. Alla medlemmar drivs av en passion för sitt arbete och investerar tid för att vidareutveckla sig inom estetisk tandvård.

Naturligt och snyggt resultat med estetisk tandvård

Estetisk tandvård är ett område inom tandvården som växer och intresset är stort. När du kommer till oss börjar vi med en vanlig undersökning för att bedöma din allmänna munhälsa och sedan presenterar vi olika behandlingsalternativ. Vi kan till exempel minska stora mellanrum mellan tänderna, avlasta trångställda tänder, behandla sneda tänder och utföra blekning och korrigering av missfärgningar på dina tänder. Våra behandlingar är individanpassade och professionellt utförda för att du ska få bästa möjliga resultat som håller länge och en riktigt god service. Du hittar oss i centrala Kalmar i fina lokaler där vi arbetar med modern utrustning och ny teknik. Välkommen till Stortorgstandläkarna - här får du en professionell estetisk tandvård!

Före

Efter

 

Före

 

Efter

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår