Välkommen till Stortorgstandläkarna i Kalmar – tandvård nära dig 

Stortorgstandläkarna har gedigen erfarenhet inom tandvård och vårt mål är att få dig att le. Vi erbjuder en stor variation av behandlingar där vi lägger fokus på kvalitet och dina specifika behov. Vi utför professionell tandläkarvård med höga krav på estetik inom flera olika områden, allt från förebyggande tandvård till estetisk tandvård, tandimplantat och tandblekning. Har du tandläkarskräck utformar vi tillsammans en lösning så att du känner dig trygg och säker hos oss. Vår personal är kompetent och professionell och har lång erfarenhet. Vår ambition är att ge dig riktigt bra tandvård med stor omsorg, skicklighet och servicenivå. Vi gör allt för att få dig att le!

Estetisk tandvård

Modern tandvård erbjuder flera möjligheter när du vill återskapa tändernas form och färg. Vi undersöker dina tänder och din allmänna munhälsa för att sedan presentera möjliga behandlingar för estetisk tandvård. Vi har gedigen erfarenhet och kunskap inom estetisk tandvård och hjälper dig gärna till ett vackert leende.

Tandimplantat

Saknar du en eller flera tänder i munnen eller behöver du ersätta befintliga tänder är tandimplantat en effektiv behandling. Stortorgstandläkarna har lång erfarenhet inom området och utför både enklare och mer komplicerade ingrepp, alltid med moderna material och den senaste tekniken. 

Tandblekning

Önskar du få ett vitare leende är du varmt välkommen till Stortorgstandläkarna. Vi erbjuder professionell tandblekning som ger ett skinande och vitt leende utan att skada dina tänder.

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård hjälper dig till en god munhälsa. Vi behandlar dina tänder och ger tips och råd hur du kan få en god munhygien och undvika onödig karies, tandköttsinflammation eller tandlossning och andra besvär.

Välkommen till Stortorgstandläkarna!

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår