Tandimplantat och protetik i Kalmar

fixa tandimplantat i KalmarInom protetiken ersätter man skadade eller förlorade tänder med till exempel ett tandimplantat. Vi som arbetar hos Stortorgstandläkarna har lång erfarenhet och gedigen kunskap av protetiska ersättningar och hjälper dig gärna om du har förlorat eller skadat en eller flera tänder. Ett tandimplantat är en fast konstruktion där ett implantat fixeras i käkbenet. Resultatet blir en frisk tandrad som ser naturlig ut. Vi eftersträvar alltid både efter optimal funktion och ett snyggt utseende. Tillsammans med dig planerar vi behandlingen och lämnar kostnadsförslag så att du känner dig lugn och säker. Vi svarar på alla dina frågor från första konsultationen, genom behandlingen och till återbesöket. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och blir nöjd med resultatet.

Tandimplantat med modern teknik, utrustning och material

Vi arbetar med moderna material och vävnadstekniker för att åstadkomma naturtrogna ersättningar. Alla våra avtryck håller en mycket hög kvalitet. Vi samarbetar med ett lokalt tandtekniskt laboratorium, Trident dental och alla behandlingar av tandimplantat sker på vår klinik. Detta innebär att alla konstgjorda ersättningar kan utföras med största precision för ett optimalt resultat.

Om du har några frågor eller funderingar om protetik och tandimplantat är du välkommen att kontakta oss. Du når oss snabbt och enkelt via kontaktformuläret här på webbsidan eller via telefon, 0480-134 44. Vi har lösningen på dina tandproblem och ser fram emot att hjälpa dig till en god munhälsa och ett vackert leende!

Ring oss på 0480-134 44.

 

Tandimplantat     TandimplantatTandimplantat      TandimplantatTandimplantat      Tandimplantat

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår