Byt till privat tandläkare

Många har föreställningen att privata tandläkare är dyra. Det stämmer inte. Att byta till en privat tandläkare innebär inte någon prisskillnad över huvud taget. Bytet går dessutom snabbt och innebär inga svårigheter. Hos Stortorgstandläkarna i Kalmar får du kvalitet, trygghet och ett bra pris från första stund.

Personligt och professionellt

Stortorgstandläkarna är en privat och avslappnad tandläkarpraktik mitt inne i centrala Kalmar. På ett personligt sätt utför vi många olika behandlingar inom profylaktisk-, estetisk- och allmäntandvård. Inom dessa områden ingår bland annat lagningar, implantat, kronor, bryggor, tandblekningar, rotbehandlingar och behandling av tandlossningssjukdomar.

Dessutom har vi ett nära samarbete med specialisttandläkare för att garantera dig den absolut bästa tandvården. Vi lägger stort fokus på varje enskild patient och välkomnar alla till oss. På ett personligt sätt planerar och genomför vi behandlingar av patienter i den takt de väljer.  Utifrån dina behov kan vi tillsammans planera och lägga fram olika behandlingsförslag.

Du kan då på ett lättöverskådligt sätt se kostnadsförslag och begrunda vad du vill välja. För att ge våra patienter förståelse för hur behandlingen fungerar försöker vi alltid visa ingreppet visuellt. Vi kan också presentera hur ett tänkt slutresultat kommer att se ut genom vårt samarbete med tandtekniker. Lider du av tandläkarskräck? Ingen fara!

Vi har lång erfarenhet och är duktiga på behandling inom detta.

Läs mer om tandläkarskräck och se hur vi kan hjälpa dig övervinna den här.

Enkelt och utan prisskillnad

Många väljer inte tandläkare själv. Varför? De tror det är dyrt, svårt och innebär mycket jobb. I själva verket är det väldigt enkelt och innebär ingen prisskillnad att byta till en privattandläkare. Dessutom får du en närmare kontakt med din tandläkare. På ett personligt sätt uppskattas och behandlas varje patient.

Vi på Stortorgstandläkarna i Kalmar värnar om personligt bemötande, korta väntetider och gedigen kunskap. Hos oss bygger vi långsiktiga relationer med våra patienter. Från start till slut tar vi hand om våra patienter och tar fram anpassade lösningar just för dig. Det ska kännas tryggt och säkert att gå till sin tandläkare.

Vi har dessutom specialpris för alla studerande – uppger du ”studentrabatt” när du bokar erhåller du 15 % rabatt på din behandling. Vill du veta mer? – Ta kontakt med oss på Stortorgstandläkarna i Kalmar redan idag på 0480-134 44

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår