Finansiering

Att ha friska tänder och en bra munhygien är viktigt. Både för ditt välmående idag men också för din framtida hälsa. Ibland kan det dock uppstå situationer när du kan behöva tandvård men inte har råd att betala för den. Det kan vara plötsliga stora ingrepp som måste ske omedelbart för att förhindra långvarig smärta och men för livet.

Det kan också vara att du just nu är i ett skede i livet där du inte har en buffert att ta pengar ifrån. Du behöver inte oroa dig. I fall som dessa finns det olika lösningar som gör att du ändå kan få den tandvård du behöver. Hos oss på Stortorgstandläkarna i Kalmar arbetar du tillsammans med din tandläkare fram en lösning som passar just dig.

Du får då den tandvård du behöver och slipper känna onödig oro eller smärta. Det ska vara en självklarhet att ta hand om sina tänder och vi gör allt i vår makt för att hjälpa dig med det.

Avbetalning

Oftast betalar man sin behandling efter varje besök. Men ibland kan det uppstå situationer i livet där det krävs tandvård och du inte kan betala direkt. Möjligheten till avbetalning gör att du kan ta hand om dina tänder även om du för tillfället har en ansträngd ekonomisk situation.

Hos oss på Stortorgstandläkarna kan du dela upp din betalning med hjälp av en avbetalningsplan. Genom att dela upp din behandlingskostnad i flera mindre delar kan du få hjälp med dina besvär. Du slipper lägga ut en större summa på en gång och får tid på dig att betala av din behandling. Smart, tryggt och enkelt!

Vi har möjligheten att via Svea Ekonomi erbjuda räntefri avbetalning inom 1 år.

Dialog med tandläkare

Hos oss tror vi på närhet och kommunikation. Vi är en liten privat praktik som hela tiden värderar ditt välmående högst. På ett långsiktigt sätt bygger vi en bra relation med våra kunder. Vi vet och förstår att inte alla kunder vill eller kan betala en behandling på en och samma gång.

Med en bra dialog med din tandläkare känner du dig trygg och slipper oroa dig för varken smärta eller ekonomi. Möjligheten till att göra upp en avbetalningsplan hjälper till att hålla dina tänder friska. Du hjälper också till att förebygga framtida problem. Oavsett ålder och tidigare historik ser vi till att hålla dina tänder friska.

Är du student har du dessutom 15 % rabatt på behandlingar hos oss.

Vill du veta mer? – Ta kontakt med oss på Stortorgstandläkarna i Kalmar redan idag på 0480-134 44

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår