Om praktiken

Drömmer du om en god munhälsa och ett vackrare leende? Vi på Stortorgstandläkarna vill hjälpa dig att uppnå den drömmen! Låt oss skapa ett långt och givande samarbete med en perfekt tand- och munhälsa som mål.

Hos oss på Stortorgstandläkarna utförs många olika behandlingar inom profylaktisk-, estetisk- och allmäntandvård. Inom dessa områden ingår bland annat lagningar, implantat, kronor, bryggor, tandblekingar, rotbehandlingar och behandling av tandlossningssjukdomar. Vi har även ett nära samarbete med specialisttandläkare allt för att garantera dig den absolut bästa tandvården.

Vid ditt första besök gör vi en fullständig undersökning som innebär att hela din mun undersöks och att dina tänder röntgas. Utifrån informationen framställer vi olika behandlingsförslag, samt kostnadsförslag, till dig att begrunda.

För att du ska få en förståelse för hur behandlingen genomförs försöker vi alltid visa ingreppet visuellt. Det finns även möjlighet för oss att anlita tandtekniker som vaxar upp ett tänkt slutresultat innan behandlingen påbörjats.

Öppettider

Måndag  08.00-18.00

Tisdag    08.00-14.00

Onsdag  08.00-18.00

Torsdag  08.00-17.00

Fredag    08.00-13.00  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår