slipp tandläkarskräck

Övervinn din tandläkarskräck

Att vara rädd för att gå till tandläkaren är inte ovanligt. Många bär på obehagliga upplevelser från tandläkarstolen, vilket kan framkalla både rädsla, skräck och ångest. På sikt kan detta leda till försämrad tandhälsa och onödiga framtida utgifter.

Oavsett om tandläkarskräcken innebär mindre obehag eller stor rädsla kan vi på Stortorgstandläkarna i Kalmar hjälpa dig. Med respekt och lång erfarenhet av yrket hjälper vi dig övervinna din tandläkarskräck och förbättra din tandhälsa.

Trygga, säkra och lyhörda

Vanligtvis är det inte tandläkaren som person man är rädd för. Istället är det ljud, instrument och rädsla för smärta som är de vanligaste anledningarna till tandläkarskräck. Att vara rädd för att gå till tandläkaren är mycket vanligare än man tror och inget man behöver skämmas för.

Bra tandhälsa är viktigt och påverkar hela kroppens välmående.  Att våga möta sin tandläkarskräck är därmed bra både för nutiden och framtiden. Under våra behandlingar arbetar vi mycket med dialog och diskussion. På ett lugnt och metodiskt sätt förklarar vi hur vi tillsammans ska övervinna din tandläkarskräck.

Varje fall behandlas på ett personligt och anpassat sätt. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att genomföra behandlingar och få en god och frisk framtida tandhälsa. Hos oss bemöts varje kund med förståelse och vi ser alltid till varje enskild patients bästa.

Oavsett ålder och historik går vi igenom just dina tandvårdsbehov och skapar en gemensam behandlingsplan. Utifrån denna plan går vi igenom din behandling i ditt tempo och på dina villkor. Med aktning, respekt och professionalitet når vi vårt gemensamma mål.

Vi ser till ditt bästa

Vårt främsta mål är att hjälpa dig minska ditt obehag och ge dig en smidig och trygg tandläkarupplevelse. Eftersom du som patient är central i behandlingen är det du som i mångt och mycket bestämmer vad vi ska hjälpa dig med. Utifrån ditt behov skräddarsyr vi din tandvårdsupplevelse och får dig att känna dig säker.

Vi på Stortorgstandläkarna Kalmar har dessutom samarbete med ett KBT-team inom sjukhustandvården. Den som lider av extrem tandläkarfobi eller tandvårdsrädsla kan således bli remitterad vidare från vår praktik till KBT-teamet. Tillsammans med en psykolog inom tandvårdsteamet kommer du där få hjälp att övervinna din tandvårdsrädsla.

Att byta till en privat tandläkare är enkelt och innebär inte några prisskillnader. Dessutom erbjuder vi även 15 % studentrabatt. Ta det första och viktigaste steget i behandlingen av din tandläkarskräck och boka en tid hos oss.

Våra erfarna tandläkare har stor kompetens och lång erfarenhet av patienter i liknande situation.

Övervinn din tandläkarskräck – ta kontakt med oss på Stortorgstandläkarna i Kalmar redan idag på 0480-134 44.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår